goodyfood team brood versierders goodyfood olijfolie Goodyfood ecover

Wie zijn wij

Al ruim 40 jaar zetten wij ons met hart en ziel in om onze klanten elke dag opnieuw het beste in biologisch te bieden. Goodyfood combineert het gemak van een supermarkt met de kennis van een speciaalzaak. Recent is de winkel flink opgefrist en is onze zoon Jeroen Zentveld aan boord gekomen om onze klanten ook de komende jaren te blijven verrassen en inspireren. Nieuwsgierig naar Jeroen? Klik hier.

Lekker anders

GoodyFood is anders, maar toch heel herkenbaar. Het is een winkel waar veel te ontdekken valt en je als klant één ding zeker weet: alles bij GoodyFood is goed, in de ruimste zin van het woord. Goodyfood biedt een keur aan verse en houdbare producten, minimaal biologisch of Demeter. Fairtrade of ecologisch. Wij geloven dat duurzaam en bewust boodschappen doen, vooral ook leuk en inspirerend moet zijn. Daarom kan Ecover wasmiddel nu ook als refill worden ‘getapt’.

Ons team

Mensen maken GoodyFood. Gastvrijheid en service zit in ons DNA. Alle teamleden hebben een eigen specialisme en kunnen je veel vertellen over de producten. Heb je hulp nodig bij een bestelling, een product of heb je een vraag over een producent? Vraag gerust. We helpen graag! Werken bij Goodyfood? klik hier>

Onze missie is onze passie

Wij geloven dat een positieve bijdrage aan onze omgeving zich terugbetaalt in smakelijke producten en een beter leven voor mensen en dieren. Daarom blijven we kennis vergaren, zijn we betrokken en delen we kennis en tips om het met elkaar, elke dag weer een beetje beter te doen. En dat gaat verder dan onze producten of onze winkel. Daarom sponsoren we bijvoorbeeld het Bewaarde Land.

Waar staan wij voor

GoodyFood gelooft in dat wat goed is. Ofwel GOOD, in de ruimste zin van het woord. Minimaal BIOLOGISCH, maar ook Fairtrade, Demeter of ecologisch. Wij vinden dat duurzaam en bewust boodschappen doen, vooral ook leuk en inspirerend moet zijn. Waarbij we het belangrijk vinden BEWUST met onze wereld om te gaan. Daarom verbinden wij ons met producten, producenten en idealen die ons in staat stellen om betrouwbaar, VERRASSEND compleet, duurzaam, lokaal en servicegericht te zijn.

ADRES

Goodyfood Hilversum

Noordse Bosje 11

1211 BD Hilversum

035-623 71 63

info@goodyfood.nl