goodtoknow

“Laat ik mezelf even voorstellen.
Mijn naam is Jeroen Zentveld, zoon van Rob en Herma Zentveld, de grondleggers van GoodyFood. Sinds kort ben ik mede-eigenaar van GoodyFood.”

“Ik weet niet beter dan dat mijn ouders altijd met biologisch bezig waren… en met de winkel. We gingen op vakanties vaak naar een hotel en aten in restaurants. Dat vond ik magisch. De winkel overnemen was dan ook niet iets waaraan ik dacht. Ik wilde de horeca in en mijn ouders lieten mij daar heel vrij in. Daar ben ik heel dankbaar voor. Ik ging naar de Hogere Hotelschool en heb veel gereisd. Zo liep ik stage in Zuid-Afrika en besloot daar twee jaar te blijven. Na een tussenstop in Nederland waar ik in een hotel werkte, ging ik op de bonnefooi naar Londen. Spannend, maar het lukte. Ik werkte in de sales van het Hilton en reisde daarvoor veel naar Azië, Amerika en Europa. Klinkt allemaal heel mooi en dat was het ook zeker, maar…..ik miste iets. Het ging er vooral over geld verdienen en targets halen. Er moest altijd maar meer bij en er was nooit tijd voor rust of ontspanning. Dat paste niet bij mij.”

Ruimte in het hoofd

“Toen ontmoette ik mijn vriendin en we wilden graag settelen. Londen heeft daar geen ruimte voor. Dus kozen we heel bewust om terug naar Nederland te komen. De rust gaf ook de ruimte in mijn hoofd om me te realiseren dat ik het werken in de winkel wel altijd heel leuk had gevonden. Mijn ouders Rob en Herma hebben iets heel moois opgebouwd. Samen met mijn ouders heb ik besloten helemaal te kiezen voor GoodyFood.”

Gastvrij

“Het mooie is dat ik de ervaring uit de horeca wel heel goed kan gebruiken in de winkel. Ik wil het mensen graag naar de zin maken, zowel klanten als mijn collega’s. Dat gastvrijheidsgevoel neem ik toch mee. Herma: “het is ontzettend leuk om samen te werken. Jeroen heeft een toegevoegde waarde op de winkelvloer, hij is er veel en we kunnen snel overleggen. Hij heeft een oog voor nieuwe producten. Jeroens invloed is echt al merkbaar. Dat zit in kleine veranderingen, hij brengt nieuwe energie, duikt overal in”

Rob: “Jeroen is er pas een paar maanden, maar hij heeft al snel de collega’s en de groothandels achter zich gekregen. Dat vind ik knap.’’ Jeroen: ik vind het nog leuker dan gedacht. Ook wel pittig trouwens. Het is heel erg hard werken. Mijn ouders doen dat al 44 jaar….daar heb ik veel respect voor.’’

Klaar voor de toekomst

We proberen meer nieuwe producten uit, hoewel je daarin ook soms afhankelijk bent van andere partijen. Maar we vinden het leuk om bijzondere producten zoals de Ecostoof, Stachers of de wasmiddeltap, een kans te geven in onze winkel. We houden van vernieuwing. Nu is dat weer de broodafdeling. Best even anders dan hoe het was. Van 40 broodsoorten terug naar een kleiner assortiment, maar dan wel per brood meer op voorraad, zodat klanten niet meer misgrijpen. Daarin luisteren we ook goed naar wat onze klanten belangrijk vinden.

De winkel is weer klaar voor de toekomst met een nieuwe route, nieuwe kleuren, een nieuwe broodafdeling en met Jeroen als fris gezicht. Welkom bij GoodyFood!

Rob, Herma en Jeroen Zentveld

ADRES

Goodyfood Hilversum

Noordse Bosje 11

1211 BD Hilversum

035-623 71 63

info@goodyfood.nl