Strijd met ons mee tegen plastic

Steeds meer mensen realiseren zich dat de enorme hoeveelheid plastic die wij met elkaar gebruiken, niet meer te verantwoorden is. Goodyfood trekt zich dit aan. We zijn niet voor niets een natuurvoedingswinkel die hele bewuste keuzes maakt bij alles wat we doen. Al jaren bieden wij daarom zo min mogelijk plastic aan en maken we duurzame keuzes op het gebied van verpakkingen. We zetten graag enkele mogelijkheden voor je op een rijtje:

Verse producten

Bij Goodyfood is er volop keus om groenten, fruit en brood plasticvrij te verpakken. Zo hebben we twee maten herbruikbare groentezakken van biologisch katoen, papieren zakken en GMO-vrije composteerbare zakken van mais. Ook onze herbruikbare broodzakken zijn gemaakt van biologisch katoen. Je hebt dus geen plastic nodig om vers echt vers te houden!

Houdbare producten

Ook onze leveranciers willen het plasticprobleem in de wereld aanpakken. Zo zijn alle verpakkingen van Meesters van de Halm gemaakt van ‘bioplastic’, waarbij alleen natuurlijke grondstoffen worden gebruikt. Deze verpakkingen zijn volledig composteerbaar en mogen na gebruik gewoon in de GFT bak!

Boodschappentas

Om alle boodschappen mee naar huis te nemen bieden wij je een ruim assortiment duurzame tassen. De oersterke, rekbare boodschappennetjes van biologisch katoen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. Of kies voor de Fairtrade katoenen boodschappentas. Natuurlijk ken je onze stevige big shopper van gerecyclede PET flessen. Daarnaast is onze papieren ongebleekte draagtas ook een prima alternatief voor plastic.

Het terugdringen van plastic staat hoog in ons vaandel. Door het aanbieden van zoveel mogelijk alternatieven hopen we dat we samen met onze klanten een klein steentje kunnen bijdragen. Dat noemen we GOOD to Care. Want wij geloven dat alle kleine beetjes samen, een groot gebaar kunnen maken.

ADRES

Goodyfood Hilversum

Noordse Bosje 11

1211 BD Hilversum

035-623 71 63

info@goodyfood.nl