Kaas 1

Kennis van KAAS

Wij houden van Kaas. Een puur product in vele smaakvarianten. Bio-
logische kaas komt van koeien die de hele zomer buiten grazen in het verse en onbespoten gras. Goed om te weten: om de smaak te behouden bewaar je de kaas afgedekt (niet af-
gesloten) in de koelkast of andere koele plaats. Liefst onder een kaas-
stolp of in verpakkingspapier.

Soorten KAAS

Kaas is er in vele soorten & smaken.
Voor ieder wat wils. Biologisch of Demeter, van koe, geit, schaap of zelfs buffel. Oer Hollands, Frans of Italiaans, met pesto of kruiden.
Voor op brood, bij de borrel of in een gerecht. Veel kazen zijn gemaakt van gepasteuriseerde melk en vege-
tarisch gestremd. Vraag ook eens naar ons assortiment rauwmelkse kazen. GoodyFood is trots op het enorme assortiment verse kazen.
Echt vers. En dat proef je.

Lekker met KAAS

Kaas is in al haar varianten een prima product om mee te variƫren. Natuurlijk lekker op brood of op een cracker. Maar wat te denken van een heerlijke kaasfondue of vul eens portobello's met geitenkaas. GoodyFood heeft ook prachtige biologische wijnen die uitstekend smaken bij een kaasplankje. Probeer eens de Syrah, een volle rode wijn die een pittige kaas nog beter tot zijn recht laat komen.
  • Een plantaardig alternatief voor Kwark op basis van soja!

  • Een heerlijke saus van honing, mosterd en dille, ambachtelijk bereid zonder suiker!

ADRES

Goodyfood Hilversum

Noordse Bosje 11

1211 BD Hilversum

035-623 71 63

info@goodyfood.nl